Zhodnocení sezóny Čárysem

2267.jpgTak kdysi, v pravěku, jeden biker jménem Indoš vydával na Dalidě koždoroční zhodnocení sezóny. Jelikož Dalida je veskrze mrtvá, a Indoš skoro nejezdí, chopil jsem se toho já… A jak jsem to letos viděl, je uvnitř…

Takže, vezmeme to po měsících, začneme březnem, datumem kdy jsme spustili tenhle web.

Březen, všude leželo bílý zlo, a my jsme se vydali směrem teplé kraje – do Monte Carla s Petrem H. Udělal se první rozhovor s maličkým party píplem Ueeeeeem a např Dušan a Maši si objednali nový kola, Dragstra a Monstra. Zajezdili jsme si v Dubném , postavili novej DROP a gap , a na to, že nás zasypávaly přivaly sněhu, sme si to celkem užili. 

 1403.jpg

Duben a snežit nepřestává. Zoufalství a pro Petra nutnost testovat převodovku nás žene zpět do Monte Carla, tentokrát i s Kubajszem, Plamenem a Oldkubajszem. Filip si jezdí po horách a kupuje nové VW , my stavíme v Plané dirtpark, krmíme kola v Dubném , jedeme do Všenor a Krupky ,  gapujeme v Sobíku a  vejletíme si to na Krkavec . Po sněhu už koncem měsíce není ani památky, všichni pookřívají. Ruší se Všenorskej sjezd, a přesouvají Karlovice… Nevypadá to se sezónou dobře…

2265.jpg

V květnu je už živo. Dolaďujeme Planou a testujeme jí, chlastáme u Majkla ve Strunkovicích a navštivujeme Svatobor. Jedeme do Gaiskopu , kde bydlím s Petrem v karavanu, a kde si Sloupy dává hrozně na držku, čímž letos s ježděním končí. Jedem na Kozzy , potestovat SS trať, lítáme na Božáku a jedem na německej pohár do Illmenau . Jedou se závody v Doudlebech , v Prachaticích je summer camp a vychází rozhovor s Vojtou .

 3196.jpg

A je tu nebývale teplý červen. Petr odjíždí na svěťáky a píše nám o tom…Skotsko , Willingen, a roadtrip 3 a 4, Filip je na 3Dh cupu , testujem lávky v Bechyni a děláme si vlastní hadry . Klucí tuní cihelnu , kde si pak Indoš lámě obě kosti v noze tak blbě, že je na půl roku out. Jezdíme zase v sobíku , a testujeme Liberec , kde pak jedu i závod. Jdu ale strašně na držku a blbě, hejbu si s jedním obratlem a tak tak že si nedávám kriplkáru. Elda přechází z kola na Motocross, já dojíždím na bedně v Krupce na Car-fi downhillu a Soběslavský lávky ničí větrná smršť . Děláme nový samolepky 720 a já dostávám sponzoring od Horsefeathers.

 1404.jpg

Je červenec, pořádám první oficiílní freeride roadtrip po Čechách. Akce má obrovský úspěch, 16 aut a tuna lidí, vypouštíme Karlovice , a střiháme video z roadtripu. Ozývá se tOm ze Zélandu, Cruzo ladí beko do sena, skáčeme do vody ze skal a já jsem nakažen zlým virem, díky němuž musím vypustit Schpindl MČR . Objevujeme novou lokaci – Čerčany , a jedem na Dolní moravu a do Zamilce na roadtrip. Připravujeme Kozzy style.

 2266.jpg

 Srpen, Kozzy style je přeložen, páč chčije . Tunníme Planou a  je nám rozbita, v Lokti se jede MS , Manas Tomek jede za Horsefeathers , jedem do Náměšti s Cruzem a já si kupuju Pitbika . V táboře sponzoruju skate závody, děláme Freeride víkend pro ČR . v Bělčicích se jede MX a Elda nám o tom píše, a Manas píše o Praze . Skoro celý srpen chčije, ale na konci se daří uspořádat RB kozzy style a vše vychází na jedničku.

 1405.jpg

 V září závodíme ve Strunkovicích, jsem dvakrát druhej, a jedu svůj první svěťák ve Schladmingu , jsem skoro poslední. Lidi padaj jak hrušky a Manas je zraněn po Kozzách ale píše reprd z Mistráku v Dirtu. Rb představuje svůj Dragster FR , a tripujeme to na Klinovec, jeden dva a tři dny. Závody nejedu, letos už na to seru. Zvětšuje se to v Bechyni, jede se moto cross v Bříši a s Andym a kateřinou dáváme Freeride trip jak má být. V soběslavi se ladí nové věci, a vzniká nová česká značka DOGY bike components. Zima stále ne a ne přijít…

 1406.jpg

Teplo jak svině pokračuje i v měsíci říjnu. Jedem trip na Železnou rudu , nově otevřenej bikepark, a dáváme si Gaiskop, kterej je taky nově poladěn . Andy fotí modelky . Jezdím v Plzni v pískovně, Havroš jí ladí,  a jedem na Hammer trail k přátelům ze západu . Roadtripuju to s eMTým na skydiving, navštěvuju kámoše ze streetu a vejletíme do Pacova na MX. Vynechávám Marosanu , a radši jdu ladit tratě na závody v Táboře. Týden na to jedem v sobotu Chýnov a v neděli Dh race. Jdu 3x na držku. Tratě jsou pak rozbořeny zlým člověkem . Jedu s Manasem do čerčan, a Kralup, je to boží, a Andy prodává sjezďáka a kupuje si pitbike . Jezdím se WRC imprezou a jsem happy.

1407.jpg

 V listopadu chtěj zrušit Čerčany, píšeme petici. Jedem na Supercross do Sazky, a já tvořím novej TEAM na příští rok. Děkujeme HF , a jedem punkovej pitbike vejlet na Karlštejn . Vojta ovládá apollo. Kubovka krev ladí novej snowpark. Na sportlifu jedem výlepy samolepek,okukujem nový věcičky. Jedem na Vápenku . Pouštíme draka . Cruzo skončil . Milan se rozstřeluje v autě. Na Tanx ladíme nový skoky a vydáváme kvízy o ceny. vychází série rozhovoru s lidma, 1 2 a víc a navštěvuju Prahu Localblock. A Heinas radí jak trénovat. Pořád nesněží a je teplo. Zima jak má být.

 

  1408.jpg

A je tu prosinec. V práci je to děs, vydávám stanovisko k vánocům, skládám novýho sjezďáka a testuju ho na eMtý roadtripu . Dostáváme pozemek na skoky, ale nemužem tam navézt hlínu, shit. Rozhovory s Kamilem a Manasem , Kubajszem , Filipem Matušem , Schwarou a Radkem brozem . Zimní tréning v Jčr.  V Dráchově staví o 106. Je štědrodenní vyjíždka , lítáme na TANX, jedem MX na pitech. Jedem do čerčan, a na Karlík , a taky do Dubného . A jako poslední pojezd znova čerčany. 

 1409.jpg

 

No a co k tomu dodat. Prostě sezóna byla nabitá, zle našlapaná různejma akcema. Dělo se toho samozřejmě víc, ale pro to si přečtěte web. A co lidi? Lidi taky, mám tu pár postřehů.

Vezmu to v chaosu, protože ten mám tak rád. Takže :

Andy : Letos sme si spolu moc dobře zajezdili, dali jsme fakt hodně vejletů, roadtripů, a vyjížděk. Bezkonfloktní člověk, kterýho jsem snad ani jednou neviděl nasranýho. S tebou mě baví svět, kamaráde ! Ke konci sezóny trošku vyměkl, ale on to dozajista napraví…

Schwara : Skoro sem ho letos neviděl, kluka balkánskýho. A to bych chtěl ! Dal si letos hodně našlapanejch vejletů, páč dostal sponzoring od Bnashee, dal portugalsko a další tripy a ss, závody. Jezdí tak nějak pořád stylovějc, jestli to teda eště de. He. More tricks v příštím roce ! A ska v uších…

Kojc : Hele, tak tebe sem kamaráde neviděl skoro už vůbec. Ale když jo, tak to stálo za to, např v Táboře na promítání. Hell dirtová zahrádka co má doma je nej v JČR. Morocros style – to je kocovina.

Frenk : Kua se vyjezdil, a hlavně vyskákal – to by mě zajímalo, co na to řiká jeho stará ! Dobře on a jen tak dál. Někdy taky vyraž k nám, čéče… Stvořil dirty v Žabech, respect mu.

Diego Tchicholliny : Dirt kluk hlavně z Dubného, dostat ho jinam, je skoro nadlidský úkol. Ani se nedivim, maj to tam fajn. Má největší lolitku !

 Plamen : No teda, ten je taky takovej polomrtvej. Když už někam dorazí, tak především s Koučem, což je pak fakt prdel. Jinak o něm ani moc neslyším, jen snad si musím píchnout, že bojkotuje naše akce na jihu. Hanba ! Stejně tak i…

Kubajsz : Kuba letos pohrotil DH, dobře celkem, ale ultratalent od přírody to není, musí makat jak šroub, a taky má občas pech. Na závodech šel letos pokaždý na bednu, takže progress dost, nevyšla mu ale celková sezóna…snad příští rok v E poletí. Držim palce. Bojkot našich akcí ti nemužu zapomenout. (např místo aby jel Kozzy, klidně se jede plácat do bahna na Liťák.) Polepšit se ! 

Drahoš : je Drahoš. 

Filip šrail : Závody se zlepšuje, a od tý doby co si koupil slalomáka od Petra, dává i dirty a celkově fakt progress. Sem docela čuměl. dobře on ! Možná jen by nemusel tolik pracovat, nedělá ti to dobře, chlape, hehe.

Petr Heiník : No tak s Petrem letos mnoho akcí, a všechny dobré. Závody, tripy, párty. K jeho přístupu k ježdění, práci, životu, není co dodat. Jeden z nejhodnějších lidí co pomůžou když můžou, (viz Schladming) Zajede na všem. A je to vychovatel mládeže, podle ČT 2 ! 

Dušanbe : hodnej kluk, kterýho si dycinky vezmu rád do auta sebou. Moc toho letos nenajezdil, skrz nemoc a podobně, taky pořád honí nějaký buchty a to bude tvá zkáza, to ti povídám. A má píchlý bradavky, a to je hustý !

Manas Tomek : Inteligentní, charakterní, hezkej a slušnej. Nemá rád holky, točí beko, neumí koně. Je s ním prdel, a prej má fajn prdel. Co dodat, mám ho prostě rád ! 

Carlos z Nejdku : Šikovnej jak svin, dá dokupy snad vše. Letos pořídil boxstera, Foxinu, sainty, přiští rok prostě toho Brozáka musí zajet všude ! Strašný hlášky, kydy, nepije, dobrej je. Jo, ještě mě napadá. že jestli mrdá svou starou tak, jako řídí auto, tak se jí musej chlupy na kundě ježit hrůzou, muhahahhaááá.

Radek Broz : MM z ET bikez. Má celopéro, a jezdí s Carlosem autem, se divím že se nebojí. Ladí nám tenhle web, a dělá to dobře. V ježdění je spíše opatrnější, ale pořád zrychluje a to asi pujde brzy na držku, myslím. Nebo na bednu? Hlavně zajet Carlose ! fight em.

Pupák : Tak Pupák je jeden z nejlínějších lidí, z Cihelny prostě nevytáhne paty. Dostat ho kamkoliv jinam, vyžaduje obrovské úsilí. Ale v Cihelně staví a dává fakt dobře, a když náhodou přijede jinam, dává taky. Je mladej, a hrozně to  hrotí, viz beko na SS. trochu rozvahy, kamaráde, ať se někde nepřizabješ.

Indoš : šel letos vostře na držku, a tak nemuže jezdit. Pořád se mu ta noha nějak nehojí, takže to není úplně dobrý, ani neví co bude vlastně jezdit, nebo jestli se na to nevykašle. Držím palce.

Dy-Dy : Má děcko, a moc toho díky tomu už taky nenajezdí. jojo, nemládneme, to teda ne. No ale silvestrovskou jel, a jak mu to šlapalo, hih.

Peat : Pořád někam mizí za moře, to je pořád California a hlavně v létě, páč to je tam to pravý peklo ! Skáče v cihleně, a nějak to nehrotí, ani neřeší. Taky už brzy bude inža ! Asi.

Cruzo :  soběslavská Fr démonická postava, která je nej talent na triky. Jde mu vše, lítá na Dragstru jak na pevnáku, a umí vzít za chlast. Strašně toho ale sežere, což ho stojí všechny peníze, a nemůže tak moc jezdit na vejlety, hehehe ! Kdy mi uvaříš tu husu, jak jsi slíbil? 

Móra : Michal je v klidu. Jezdí si pro sebe, závody nehrotí a příští rok ani nepojede, teda ČP. Nechce moc skákat, ale je to technik. A kámoš, dycky pomůže, i když nemůže. Má nově nastříkanýho FRantu, je to mazlík (franta). Skoro jedinej ze starý školy, kdo občas někm jede. Dobře on !

A já, čárys :  No to už je na vás. Mě je to jedno !

No a samozřejmě nechci zapomenout na nikoho, ale už tu sedím 3 hodiny, je mi zima a chci domu. Mohl bych tu psát vlastně o vás všech, ale vybral jsem hlavně ty lidi, o kterejch mám co říct.

Tak takováhle byla podle mě sezóna. A v tý další, co už brzy díky globálnímu oteplování začne, se zase uvidíme, na monitorech, a nebo osobně na tripech, závodech, akcích. Mějte se všichni dobře, a než se proklikáte celým článkem bude tu víkend, a víte co bude….

Bude motocross.

 

Čárys, 2006 end of season. 

 1454.jpg

 

28 komentářů pod “Zhodnocení sezóny Čárysem”

  1. Tůra

    Hezký Dědo!

  2. tomaass

    proklikal jsem se celým článkem a víkend nikde :-(

  3. Tygr

    článek s toliko odkazama už sem faqt dlouho neviděl. sušně si se rošoupnul f tom loĹ?ským roce…

  4. Ali

    óó móc mocný riport pochvala

  5. pista

    no tak gut článek ale tvoje upoutavka je na dolekop.com už smaznutá vydrzelo to tam 22min:-)

  6. Radek / etbikez.com

    Pěkný! Ještě, že si jde ty články vypsat po měsících, co, kámo?;-) Komentáře lidí fajn, Carlos mě pobavil DOST! :D

    Mám v plánu něco takovýho taky napsat, doufám, že to nebudeš brát jako kopírování – je off-season, články se musej tak teď tak nějak vařit z vody;-)

    Global warming rulez – prej nebude sněžit ani v lednu a jestli i duben bude takhle mírnej, vidim to na max 2 měsíce sněhu. Jezdit se dá dokonce i u nás na kopcích a tak to má bejt. Lidi, prodejte ski a freeride všem!

  7. ueeeeee

    tyvoe ta 4. heiĹ?asova fotka je mega husta :-O

  8. Los tomanos (pózink crew)

    To Dedek: ztihl jsi toho kurna dost, dobre TY

  9. raf

    Carys: diky… sezona me bavila…

  10. Čárys

    4: Radek : Jo, eště že tak :) Napis cokoliv, mě to nevadí, a nehledě na to, že i kdyby mi to vadilo, tak tobě bych odpustil cokoliv ! (ted jsem se ti odpochleboval, a přichází otázka : jak jsi na tom s tunningem mého webu? ) :)))

  11. manas tomek

    máme to ale život, co?!

  12. Čárys

    4: Manas Tomek : Je to super…

  13. Frenk

    Nu momentálně starou nemám :)……Jinak rok 2006 mě bavil zatim nejvíc ,hlavně na bajku …Do Tábora na pojezd?? bych někdy chtěl ,Sakriš..! hmmm…doufam někdy Těšim se ,Hlavně bych chtěl v novém roce pojezdit lokality kde jsem ještě nebyl ..NĚCO NOVÉHO TO CHCE UŽ… :) MOTOCROOOOSS 07 !!!!!!!

  14. Hárwy

    kdy mi pošleš samolepky dědo????
    čerčany
    na návsi 12
    257 22 .
    nejlepší by byly HF ,ale můžeš přibalit klidně i 720.cz !!!!!!!Budu na ekat s pozdravem Háárwy

  15. nic-nechci

    člověče, dobrej rok, taky bych bral aspon půlku z toho :-) Užívej života, dokud to jde ;-)
    A přeju ať je letošní rok lepší než ten loĹ?ský!

  16. Tom

    Starouš mizernej. Dává. :-)

    Ten “skydiving” mi dal rozpomenout :-)

  17. Lukas-au

    hodnotna sezona.
    vystraseny chlupy sou fakt dost. :)
    ja mel paradni silvestrovsky freerajd s mistni partickou tady v sydney (ostatne jako kazdou nadeli v roce). od rana do vecera, slunce krasnych 24 st, suchy lafky, suchy dirty a klokakani na tebe cumej z povzdali.
    vsechno nej v novym roce. ale hlavne pohoda, pohoda ta musi bejt.

  18. Pupák

    Já ti dám nejlínější,za to budeš eště kĹ?učet bolestí =0)heeheee!!!Jinak s tim hrocenim to je pravda,no ale co?zkusit se má všechno ne?jinak se pečlivě připravuju na sezónu,abys nemyslel že sem lenoch!!Jinak v cihelně je jedno z nej polítání a mám to 300 metrů od baráku tak sem zhejčkanej.Líp než v cihelně sem si polítal snad jen v Leogangu na mega dirtech a v Doudlebech na závodech.Tam kde nejsou velký čistý skoky mě to netáhne…toť má obhajoba!!!heh…

  19. Čárys

    4: Hárwy : Když mi pošleš oznámkovanou obálku, tak ti zašlu sámošky. HF mám, i jsem měl nějaký v Čerčanech, ale ty jsi musel bejz nemocnej zrovna, hehe…

    4: nic nechci : Díky !

    4: Pupák : ‘Já vím, 300m od baráku je prostě luskus největší. Slyšel jsem že rveš v posilce, no to bude asi něco. hehe.

  20. Pupák

    no ale ted sem sem prisel od doktorky a mam tezkej zapal plic takze moje fyzicka pude do haje!!!achjooo…si tak 3 tejdny polezim!!!nechces abych prisel k tobe do kramu a nakazil te???

  21. Čárys

    přijd, nakaž me: ) Já mám zase řýmičku, dáme to do kupy.

  22. Pupák

    hehe…rýmička..nechceš si to vyměnit s mym zápalíčkem?=0)

  23. Čárys

    jen si ho nech :)

  24. mazec

    hárvymu nic neposílej sociálovi,furt škemrá…

  25. něžné pohlaví

    Nezapoměl si náhodou ještě někomu poděkovat????? :)

  26. něžné pohlaví

    Někomu kdo byl zavřenej a seděl na prdelce když sis užíval celý ten rok :)

  27. Čárys

    4: Něžná a pohlavní : Děkuji prodavačce Míše, bez níž bych si neudělal ani jeden výlet za krásami a taji zemí evropských… Pusu tobě !

  28. Lukasss

    fak dobre udelana stranka ale chtelo byto vic fotek

Komentář: